World Bipolar Day 2018

De VMDB regio Overijssel en het SCBS Bipolaire Stoornissen van Dimence nodigen u uit! Op donderdag 29 maart aanstaande vanaf 19.00 uur is er een bijeenkomst in Deventer in het kader van World Bipolar Day, dit jaar met als thema 'de bipolaire stoornis op het witte doek’.

Elk jaar op 30 maart, de geboortedag van Vincent van Gogh, is het World Bipolar Day. Vincent van Gogh werd postuum gediagnosticeerd als mogelijk een bipolaire stoornis te hebben gehad. De boodschap van World Bipolar Day is om wereldwijd aandacht te vragen voor de bipolaire stoornis en stigma tegen te gaan. Door internationale samenwerking is het doel om wereldwijd informatie te geven over de bipolaire stoornis om zo meer begrip voor en kennis over de stoornis te creëren.

De VMDB regio Overijssel en het SCBS Bipolaire Stoornissen organiseren op donderdag 29 maart aanstaande vanaf 19.00 uur in Deventer een bijeenkomst met als thema ‘de bipolaire stoornis op het witte doek’. Samen met u willen we een aantal filmfragmenten bekijken en aan de hand van stellingen hierover doorpraten. In de flyer leest u meer informatie over de bijeenkomst. Wanneer u aanwezig wilt zijn horen wij dat graag! U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar scbs@dimence.nl.

Wij hopen op uw komst!