Vacature Hoofd SCBS Bipolaire Stoornissen en SCBS Psychiatrie en Zwangerschap

Ben jij gepassioneerd over het bijdragen aan het herstel van mensen met een bipolaire stoornis? Inspireer jij collega’s door bevlogen en met een gezonde dosis humor aan de slag te gaan? Ben jij op zoek naar een leidinggevende uitdaging? Dan willen wij graag samenwerken met jou! Voor het Specialistisch Centrum Biplolaire Stoornissen (SCBS) zijn wij op zoek naar een hoofd SCBS Bipolaire stoornissen en SCBS Psychiatrie en Zwangerschap.

Het SCBS is een specialistisch centrum voor bipolaire stoornissen met het keurmerk TopGGz. SCBS verzorgt gespecialiseerde diagnostiek en behandeling voor patiënten met een complexe bipolaire stoornis. Ook verricht SCBS second opinions en biedt het consultatie aan. Daarnaast richt het zich op innovaties, onderzoek en deskundigheidbevordering. Het SCBS Psychiatrie & Zwangerschap is er voor alle ouders die te maken hebben met psychiatrische klachten en een kinderwens hebben, zwanger zijn of recent zijn bevallen. Het SCBS Psychiatrie en Zwangerschap heeft een nauwe samenwerking met het Deventer Ziekenhuis en de verloskundigenpraktijken in de regio.

Wat ga je doen? 
Als hoofd ben je onderdeel van het team SCBS. Samen met het team zorg je voor continuïteit en werk je aan continue verbetering van de zorg voor de mensen met een bipolaire stoornis. Dit doe je intern samen met het netwerk bipolaire stoornissen van Dimence, en extern met zorgpartners, kenniscentra, universiteiten en belangenverenigingen. Als hoofd ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het centrum. Je ziet kansen en zorgt ervoor dat de creativiteit in het team volledig wordt benut. Daarnaast zoek je de verbinding tussen de verschillende specialistische centra binnen de divisie Topreferente GGz. Je hebt hart voor de bipolaire stoornis én voor psychiatrie & zwangerschap. Als hoofd combineer je behandeling, onderzoek, innovatie en deskundigheidsbevordering op een vanzelfsprekende wijze met plezier.

Ben jij het nieuwe hoofd SCBS Bipolaire Stoornissen en SCBS Psychiatrie en Zwangerschap?
Voor het SCBS Bipolaire Stoornissen en Psychiatrie & Zwangerschap zoeken wij een gedreven, geregistreerd psychiater. Je bent hét boegbeeld van het centrum, zowel in- als extern. Verder:
- Heb je ervaring en affiniteit met cliënten met een bipolaire stoornis;
- Ben je een daadkrachtige, doortastende en besluitvaardige leider;
- Weet jij jouw heldere visie op de zorg over te dragen op het team;
- Zoek je als bruggenbouwer actief de samenwerking op met verschillende partijen;
- Ben je nieuwsgierig naar nieuwe toepassingen en niet bang om deze in de praktijk te brengen;
- Speelt humor een rol in jouw vak en heb je een verbindende wijze van communiceren;
- Voel je je verbonden met de kernwaarden van Dimence: resultaatgerichtheid, gastvrijheid en veiligheid.

Wij hebben veel te bieden!
Wij bieden je een ambitieuze werkplek voor 36 uur per week. Wil je minder werken, dan is dit zeker bespreekbaar. Wij bieden een uitstekend pakket conform de AMS regeling van de CAO-GGZ en eigen aanvullende regelingen (Bedrijfsfitness, fietsplan etc.). De functie is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal ingedeeld in Salarisschaal Medisch Specialisten, maximaal € 8.258,- bruto per maand en kent een managementtoeslag. Dimence hanteert een actief scholingsbeleid, gericht op verdere ontwikkeling van medewerkers.

Meer weten? 
Neem voor meer informatie contact op met André van Boekholt, manager Topreferente GGz via 0570-604500 of met Bart Geerling, teamleider via 06-22274351
Hier vind je de volledige vacaturetekst. Zie ook www.werkenbijdimence.nl.