Basiscursus 'Psychiatie en Zwangerschap' - 10 april 2017

Op maandag 10 april 2017 organiseert het SCBS opnieuw de basiscursus 'Psychiatrie en Zwangerschap'. Goede begeleiding van patiënten met een kinderwens en psychiatrische problemen is van groot belang. Vragen over risico’s, erfelijkheid en medicatie moeten zorgvuldig worden besproken. In de basiscursus psychiatrie en zwangerschap wordt hierover informatie gegeven evenals over de te nemen voorzorgsmaatregelen om de risico’s voor zowel moeder als kind zo klein mogelijk te houden.

Deze cursus wordt gegeven door Anja Stevens, psychiater, en Bart Geerling, verpleegkundig specialist, beiden werkzaam bij SCBS Bipolaire Stoornissen en SCBS Psychiatrie en Zwangerschap.
De kosten voor de cursus zijn € 200.- per persoon (incl. BTW). Dit bedrag is inclusief koffie en thee, lunch, hand-outs van de presentatie en het boekje ‘Vervreemd van mezelf en mijn omgeving’ van Anja Stevens en Fleur Schreurs.
Accreditatie wordt aangevraagd voor psychiaters, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0546 684 198 of per mail via scbs@dimence.nl.

Aanmelden kan via deze link. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding.